Home   >   Wegwijzer   >   Nieuw-speelvoorzieningen-hitland

NIEUW! Speelplaatsen in Hitland-Zuid en -Noord

Algemene informatie
In recreatiegebied Hitland zijn twee nieuwe speelvoorzieningen te vinden waar kinderen van (bijna) alle leeftijden heerlijk buiten kunnen spelen. De waterspeelplaats in Hitland-Zuid ligt langs de Groenedijk, vlakbij/voor Leefgoed de Olifant. Het klimbos in Hitland-Noord ligt naast de Hitlandselaan, richting de manege in Hitland-Noord. Aan de overkant van de weg ligt daar ook de nieuwe honden prettuin, dus een middagje uit met het hele gezin en de hond kan in Hitland-Noord! De speelplaatsen zijn het hele jaar door gratis en open toegankelijk.

Klimbos Hitland-Noord
Het klimbos in Hitland-Noord is speciaal voor alle avonturiers en voor alle kinderen die van buiten spelen houden (geschikt voor kinderen vanaf groep 3). Vind al klimmend, slingerend en springend je weg door het klimbos. Ontdek deze leuke plek samen met je broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes. Trek wel oude kleren aan, want je kleren kunnen vies worden in het klimbos.

Locatie / adres navigatie: Hitlandselaan
Parkeergelegenheid: Ja, gratis

Waterspeelplaats Hitland-Zuid
Bij de waterspeelplaats (geschikt voor alle leeftijden) in Hitland-Zuid is het de uitdaging om het water in goede banen te leiden. Met kleine en grotere pompen kunnen kleine, maar ook grotere kinderen het water rondpompen. Maar let op… Onderweg staan een aantal obstakels die je goed moet zetten om het water rond te laten lopen. Speelplezier met water voor alle kinderen!

Locatie / adres navigatie: Langepad 2
Parkeergelegenheid: Ja, gratis